پربحث ها
اخبار اقتصادی
برنج را با پوست این صیفی دم کنید / خاصیت ۱۰ برابر می شود
کارگر آنلاین | برنج مغذی تربا اضافه کردن پوست پیاز: درحین پخت برنج به آن پوست پیاز اضافه کنید تا ویتامینهای آن را زیادتر کنید. اجازه دهید تا زمان پخت کامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتی پوست را جدا کنید.
- پوست بیرونی سیر و پیاز منبعی غنی از ویتامینهای A,C,E و سرشار از آنتی اکسیدانها است؛ پوست سیر ضمنا منبع فلاونوئید مخصوصا نوع کوئرستین است که آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیکی قوی است. پوست کندن سیر آنتی اکسیدان فنیل پروپانوئید را از بین میبرد که میتواند از قلب محافظت کند و همزمان با مبارزه با پروسه پیری، سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد و کلسترول خون را پایین میآورد پس چنانچه پوست سیر را در بین محصولات سلامتی در بازار دیدید، تعجب نکنید.
خبرنگار : یگانه تیمورپور
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید